Petra 0102 HP - Spesielt for Napolitansk Pizza - 2,5 kg. Datosalg!
NOK69,00
Førpris:NOK135,00
Rabatt
-49%
inkl. mva.
Petra 0102 HP er spesielt beregnet for Napolitansk Pizza med en styrke (W) på 320-340 og som toler hydrasjon på 60-70 %. NB. Melet er gått ut på dato
Høy ytelses mel fra Petra. Laget av delvis maltet korn som fremmer både smak og egenskaper. NB Melet er gått ut på dato.
Italiensk kvalitetsmel "Tipo 0" beregnet for Pizza. NB Melet er gått ut på dato.
Durummel til utbaking av pizza for steking i høye temperaturer eller rett og slett til en god pasta. NB Melet er gått ut på dato.
For deg som ikke toler Gluten, men ikke vil gi opp smaken av tradisjonelle bakevarer. Denne blandingen er ideell for bakevarer som brød og pizza. Det er et produkt som er veldig allsidig og preget av en høy hydreringsevne. NB Melet er gått ut på dato.